Image
ERVARINGEN VAN KLANTEN

COACHING / THERAPIE

Willemijn - Mijn coachtraject met Anne heeft ervoor gezorgd dat ik de verbinding met mezelf heb teruggevonden. Ik ben ontzettend dankbaar voor de innerlijke reis ik heb mogen maken.

Silke - Ik heb dankzij Anne mijzelf weer leren waarderen, accepteren en in liefde leren omarmen. Haar sessies waren warm, persoonlijk en inspirerend. Ze luistert naar je, ze ziet je en stelt de juiste vragen om je anders en dieper te laten nadenken. Ze zorgt ervoor dat je op zoek gaat naar jezelf want daar liggen uiteindelijk de meeste antwoorden. Ze heeft mij geleerd om alle lichte en donkere kanten van mijzelf te zien en deze te omarmen. Ik ben enorm gegroeid tijdens het traject. Ik ben haar dankbaar voor al haar waardevolle hulp die ze heeft geboden.

Joanne - Anne heeft me erg geholpen, ze stelt goede vragen en laat mij echt opzoek gaan naar het antwoord binnen in me.

Brit - Anne heeft mij in een lastige periode ontzettend geholpen om tot inzichten te komen en vooral rust te krijgen. Haar sessies zijn persoonlijk, warm en voor mij zeer waardevol geweest. Ik kijk met een grote glimlach terug op het traject en ben enorm dankbaar voor alles wat ik van/door haar heb mogen leren.

Arjen - Dank je wel voor de mooie gesprekken Anne. Bedankt dat je me stevigheid reflecteerde, dat je me uitdaagde bij mezelf te blijven, dat je een ruimte en vrijheid creëerde om aspecten van mij serieus en speels te laten verschijnen in mijn bewustzijn. Dank je wel voor jou. Waardevol en ik heb er ook zeker van genoten.

Mark – Elke sessie was van onbetaalbare waarde en heeft mij geholpen om de stappen te kunnen maken die ik de afgelopen 10 jaar heb geprobeerd zelf te maken. Daar ben ik heel dankbaar voor en dat neem ik voor altijd mee. 

Paulien - Anne, bedankt voor de hulp die je me hebt gegeven bij het krijgen van inzicht in wat ik wil maar vooral ook wat ik kan! Je vragen waren niet altijd even leuk en vaak confronterend maar wel altijd van grote toegevoegde waarde. Bedankt!

Jessica – Anne is een sprankelende en pure persoonlijkheid die energie uitstraalt en waarbij je jezelf kan zijn. Tijdens de sessies luistert Anne aandachtig, ze vangt de juiste signalen op en weet alles goed samen te vatten. Ze geeft op een heldere wijze feedback en zorgt ervoor dat je meer naar je hart durft te luisteren. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mijn eigen kracht durf te geloven en zonder oordeel naar mijzelf of andere kan kijken. Ik heb onwijs veel energie gekregen van de sessies met Anne. Aan het einde van iedere sessies had ik handvatten waarmee ik weer aan de slag kon gaan. 

Meri –  Door Anne kreeg ik kracht, moed en inspiratie om mijn diepste angsten en beren op de weg te herkennen, accepteren en vervolgens te overwinnen… vanuit mezelf, vanuit mijn eigen intrinsieke motivatie. Anne is warm, aandachtig, kritisch, nieuwsgierig, empathisch en doelgericht. Ze gaat diep graven om de kern te vinden maar op zo'n warme manier dat het veilig en vertrouwd voelt. Anne dank je wel, je liet me zien dat wie ik ben en voel meteen invloed heeft op wat ik doe en hoe ik het doe...

 

PSYCHEDELISCHE THERAPIE / TRUFFEL CEREMONIE

Barbara - Pas na een truffel ceremonie ervaren te hebben, begrijp ik echt wie je nodig hebt om je truffelinname zo succesvol mogelijk te maken: Iemand die je vooraf intensief begeleidt zodat je het maximale uit deze levensverrijkende gebeurtenis kunt (en durft!) halen; Iemand die precies weet welke dosis voor jou optimaal is zodat je niet teleurgesteld wordt door het resultaat; Iemand die het al vele malen heeft gedaan en daarom als geen ander jouw beleving tijdens de 'trip' begrijpt en zich hierin kan inleven; Iemand die, door uitgebreide praktijkervaring met het begeleiden van anderen, weet welke obstakels en uitdagingen je kunt tegenkomen en je daar doorheen kan leiden; Iemand die jou tijdens het hele proces 100% op de eerste plaats zet en vanuit eigen trip-ervaringen jouw behoeften 'aanvoelt'. Iemand aan wie je je volledig kunt overgeven zodat je zonder enige schaamte of schuldgevoel durft te uiten wat voor jou op dat moment goed voelt. 

En dat is Anne 100%!!!

Ik ben ervan overtuigd dat zij haar levensmissie heeft gevonden in het begeleiden van mensen en met haar talenten (en natuurlijk 'gevoel' voor de werking van de truffel) vele kan helpen.  

Ik vond het best eng om aan deze 'reis naar binnen' te beginnen en me over te geven aan de impact van de truffel (hoewel ik denk dat het ook gezond is om er een beetje zenuwachtig voor te zijn als je het nog nooit hebt ervaren) maar dankzij Anne was het voor mij een magische en leven-veranderende gebeurtenis waarvoor ik heel dankbaar ben. Bovendien paste haar muziekkeuze precies bij de 'golven' en de duur van de trip. Dit heeft het voor mij echt versterkt. Ik wens iedereen een therapeut als Anne toe en hoop dat ze nog veel mensen mag ondersteunen op hun weg terug naar zichzelf! 

Sanne - Op zoek naar een truffelceremonie met 1 op 1 begeleiding, kwam ik bij Anne terecht. Na ons eerste telefonische contact, hebben we een intake gepland via videobellen. De uitgebreide intake heb ik als heel prettig ervaren, en het gaf me vertrouwen. De ceremonie hebben we bij mij thuis gedaan; enorm prettig dat dit mogelijk was! Meteen bij binnenkomst was het gevoel goed en vertrouwd. Anne heeft me heel prettig begeleid, en voelde goed aan wat nodig was. Na de ceremonie hebben we uitgebreid nagepraat. Ik kijk terug op een waardevolle ervaring met mooie begeleiding, die de investering meer dan waard is geweest. Anne is een heel prettig en liefdevol mens en weet een goede setting te creëren. Ik kan haar begeleiding iedereen aanbevelen.