Image
ERVARINGEN VAN KLANTEN

Brit - Anne heeft mij in een lastige periode ontzettend geholpen om tot inzichten te komen en vooral rust te krijgen. Haar sessies zijn persoonlijk, warm en voor mij zeer waardevol geweest. Ik kijk met een grote glimlach terug op het traject en ben enorm dankbaar voor alles wat ik van/door haar heb mogen leren.

Arjen - Dank je wel voor de mooie gesprekken Anne. Bedankt dat je me stevigheid reflecteerde, dat je me uitdaagde bij mezelf te blijven, dat je een ruimte en vrijheid creëerde om aspecten van mij serieus en speels te laten verschijnen in mijn bewustzijn. Dank je wel voor jou. Waardevol en ik heb er ook zeker van genoten.

Sanne - Anne vind ik een heel prettig mens, en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik heb met haar een 1 op 1 truffelceremonie gedaan, en Anne heeft me hierbij geweldig begeleid. Ze was vol geduld, prettige aanwezigheid en voelde goed aan wat ik nodig had. Een heel fijne ervaring, die ik iedereen kan aanraden.

Mark – Elke sessie was van onbetaalbare waarde en heeft mij geholpen om de stappen te kunnen maken die ik de afgelopen 10 jaar heb geprobeerd zelf te maken. Daar ben ik heel dankbaar voor en dat neem ik voor altijd mee. 

Jessica – Anne is een sprankelende en pure persoonlijkheid die energie uitstraalt en waarbij je jezelf kan zijn. Tijdens de sessies luistert Anne aandachtig, ze vangt de juiste signalen op en weet alles goed samen te vatten. Ze geeft op een heldere wijze feedback en zorgt ervoor dat je meer naar je hart durft te luisteren. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mijn eigen kracht durf te geloven en zonder oordeel naar mijzelf of andere kan kijken. Ik heb onwijs veel energie gekregen van de sessies met Anne. Aan het einde van iedere sessies had ik handvatten waarmee ik weer aan de slag kon gaan. 

Meri –  Door Anne kreeg ik kracht, moed en inspiratie om mijn diepste angsten en beren op de weg te herkennen, accepteren en vervolgens te overwinnen… vanuit mezelf, vanuit mijn eigen intrinsieke motivatie. Anne is warm, aandachtig, kritisch, nieuwsgierig, empathisch en doelgericht. Ze gaat diep graven om de kern te vinden maar op zo'n warme manier dat het veilig en vertrouwd voelt. Anne dank je wel, je liet me zien dat wie ik ben en voel meteen invloed heeft op wat ik doe en hoe ik het doe...