Image

In business

Het is mijn passie om mensen dichter bij zichzelf te brengen, waar dan ook en wie dan ook. Partners, managers, medewerkers. Juist in een zakelijke omgeving is het van belang dat mensen in contact staan met zichzelf, zodat ze niet alleen gemotiveerd en geïnspireerd zijn, maar ook beter in contact staan met de mensen om hen heen. Als de relatie met jezelf verbetert, heeft dat impact op de hele omgeving en bedrijfsvoering.

Met mijn achtergrond in het bedrijfsleven heb ik een brede kennis en ervaring van het werken bij grote organisaties. Kijkend naar de ontwikkelingen en uitdagingen in de wereld algemeen en bedrijven specifiek, dan zie ik als grootste thema voor organisaties hoe ze zichzelf klaarmaken voor een duurzame toekomst, met oog voor toekomstige generaties.  Dat vraagt een omschakeling van denken in profit naar purpose. En om die slag te kunnen maken, zullen in de eerste plaats de mensen in de organisatie meer in contact met zichzelf moeten komen en gaan voelen en ervaren dat ze onderdeel zijn van een groter geheel.  

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Onderstaand een aantal van mijn activiteiten. Neem contact op voor alle mogelijkheden. Ik denk graag mee.

  • Coaching van managers en medewerkers
  • Trainingen op maat
  • Events en workshops rondom thema’s als persoonlijke ontwikkeling, work/life balans, mindfulness, yoga of meditatie
  • Sparring partner for business in the new world
    - Met mijn achtergrond in het bedrijfsleven, gecombineerd met mijn ontwikkeling in creating the new world en mijn uitgesproken kijk op de wereld kun je me ook uitnodigen als sparring partner.
  • Inspiratiedagen en creatieve sessies

info@anneolree.nl
06 - 24807406