In een truffel ceremonie maken we een reis met de magische truffels. Een eeuwenoude traditie om meer inzicht, helderheid, heling en groei te ervaren. We begeleiden je naar diepere lagen in jezelf, daar waar je antwoorden vindt op vragen die spelen, daar waar je verbindt met jouw unieke zijn.

De dag wordt aangevuld met sharing circles om intenties te zetten vooraf en ervaringen te delen en integreren naderhand. Daarnaast bereiden we je optimaal voor op de reis met wat lichaamswerk en emotional release tools vooraf, zodat je lekker kunt zakken en ontspannen in jezelf. 

Je kan ervaren wat het is om verbonden te zijn met het grotere geheel, met iets dat groter is dan jouw ego kan bevatten. Een ervaring van eenheid en liefde. Deze ervaring kan je zoveel vertrouwen en kracht geven. De mind kan tot rust komen. Het lichaam kan helen.


Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn, wat doorwerkt in je dagelijks leven. Truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, 

Voor meer informatie en aanmelden check onderstaande events  op FB of neem via deze website contact met me op: 

Truffel ceremonie 5 februari 2021

Truffel ceremonie 19 maart 2021

 

Truffel ceremonie19 december 2020

Placeholder