Image

 

Anne Olree – "After a corporate career life was calling her to explore and realise herself. She went on a deep transformative journey into the depths of her own being. She found out that she was destined to live a life dedicating herself to self realization and self initiation. These days working with individuals and groups in one on one sessions, trainings and retreats. With a background and trainings in different styles of  coaching, therapy, yoga, meditation, Jungian depth psychology, shadow work, shamanic and tantric practices she loves to explore the depth of our human exinstence. She considers life to be the initiation and values and honors every walk of life and way of living. Her current mantra is: “Life is the initiation and you are the initiator, the creator, the guru, the magician. Never forget: Life is happening for you! Life wants you to grow. Be grateful for everything. Each moment again.”

 

MENSEN DICHTER BIJ ZICHZELF BRENGEN

Ik word blij van mensen die zichzelf kunnen en durven zijn en hun hart volgen, die hun dromen achterna jagen, omdat ze erin geloven en zich niet laten weerhouden door angst. Dat is de weg die ik zelf heb afgelegd, van hoofd naar hart. Meer naar binnen te keren en te ontdekken wie ik ten diepste ben. Ik ben hierdoor zoveel dichter bij mijn ware zelf gekomen.

Dat is uitgegroeid tot mijn missie om mensen dichter bij zichzelf te brengen en hun leven meer in vrijheid en zonder oordeel naar zichzelf en hun omgeving te laten leiden. Vanaf onze geboorte worden we geconditioneerd door onze omgeving en soms vergeten we wie we zelf ten diepste zijn en wat we nodig hebben, met alle gevolgen van dien …

LEVEN!!

Ik hou van het leven, van de rijkheid en diversiteit, de ups en de downs. Het is deze rijkdom van kunnen ervaren wat ons mensen uniek maakt. Vroeger was ik altijd heel erg naar buiten gericht, hard werken, veel feesten. Voor mij was dat op dat moment het leven in zijn volste vorm ervaren, grenzeloos en eindeloos. Ik had een burn-out nodig om te leren dat ik grenzen heb en meer naar binnen mocht keren om daarin nog veel meer van mijzelf en het leven van binnen te leren en rust te vinden in mijzelf.

VAN CORPORATE NAAR ZELFSTANDIG

Na een carrière van tien jaar in het bedrijfsleven, waarin ik met veel plezier gewerkt heb bij grote organisaties en in verschillende marketing rollen en functies, veranderde er op een gegeven moment iets in mij en haalde ik niet meer de voldoening uit mijn werk zoals daarvoor. Het was tijd om mijn leven een andere richting op te sturen en in plaats van het ontwikkelen van producten en merken me te gaan richten op het ontwikkelen van mensen. Dat was altijd al waar ik goed in was, het kunnen samenwerken met iedereen en de unieke bijdrage van de ander te zien en die op gelijkwaardige manier tegemoet te treden.

VAN HOOFD NAAR HART

Eigenlijk was het in een eerste ceremonie die ik deed dat ik heel duidelijk de boodschap kreeg om te leren leven vanuit mijn hart in plaats van mijn hoofd. Ik heb een hele sterke cognitie en die was overheersend in mijn leven. Ik had nooit geleerd om mijn gevoelens te uiten en wist dus ook niet zo goed hoe daarmee over weg te gaan, wegstoppen of verdoven was makkelijker, sterk zijn en doorgaan, en dat terwijl ik een heel gevoelig en sensitief persoon was en ben. De boodschap was dus duidelijk. En vanuit daar startte het pad van contact maken met mezelf, mijn lichaam en mijn hart.

Ik ging mediteren, schrijven, in coaching, startte met yoga. Ik ging me verder verdiepen in dit alles. Trainingen en opleidingen volgen. Ik ging meer leren over sjamanisme en het werken met plantenmedicijnen. Ik ben gefascineerd geraakt door indigenous tradities en hun pure manier van zijn en in contact staan met de natuur en hun omgeving. Met name de indigenous tribe uit Brazilië, de Huni Kuin, hebben een speciale plek in mijn hart. Zij zijn op mijn pad gekomen en via het werken met hen heb ik veel geleerd over mezelf, het leven en het universum. Er is zoveel meer dan wij met ons menselijk verstand voor mogelijk kunnen houden.

OPLEIDINGEN / TRAININGEN

Om te komen waar ik nu sta, hebben veel mensen mij onderweg geïnspireerd en opgeleid. Bovenal beschouw ik iedereen die ik in mijn leven ben tegengekomen en alles wat me in het leven is overkomen of waar ik als ziel voor gekozen heb, als inspiratie en lessen op mijn levenspad.

Benieuwd welke opleidingen of trainingen ik gevolgd heb, onderstaand een overzicht van de belangrijkste:

jungiaanse dieptepsychologie, New yung Academy, Naarden
 • Jungiaanse Fundering 1 & 2 
 • Jungiaans Coachen jaar 1 en 2
COACHING, COACHING ACADEMY INTERNATIONAL, NAARDEN
 • Leergang Professioneel en Persoonlijk Vakmanschap
 • Specialisatie Loopbaan en Levensloopvraagstukken
 • Leergang Zelfbewust Coachen
 • Leergang Professioneel Coachen
Yoga, Kundalini, shamanic en tantra practices
 • Spiritual Sexual Shamanic Tantra Training, Interational School of Temple Arts
 • Kundalini Teacher Training
 • Yin Yoga Teacher Training, Yoga Garden, Amsterdam
 • Vinyasa Yoga Teacher Training, De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam
Studie en middelbare school
 • Bedrijfskunde, Erasmus Universiteit Rotterdam (specialisatie Marketing Management)
 • Gymnasium, Marnix Gymnasium, Rotterdam