Image
De weg naar binnen

Alles wat ik doe, gaat over jouw weer verbinden met jezelf. Met jouw eigen waarheid, jouw eigen bron van kracht, jouw eigen bron van liefde.

Alles is er al.

Dat waar je tegenaan loopt, de diepste kern van al je problemen, zit in je onbewuste verborgen. En dat is dus waar JIJ zelf mee werkt, waar jij naar toegaat, je antwoorden vindt.

Wat doe ik dan? Ik ben expert in het stellen van vragen en jou niet laten ontsnappen in het doorgronden van waar het in essentie over gaat. Niet omdat ik jouw antwoord kan geven of weet waar het over gaat, maar wel omdat ik jou kan teruggeven wat je met woorden zegt, je kan spiegelen op wat je gedrag laat zien of wat ik als spiegel van jou bij mezelf ervaar. Jij geeft er jouw betekenis aan. Zo krijg je steeds meer zicht op waar het in essentie over gaat. VOOR JOU.

Vanuit het bevragen van jouw bewuste gedrag zak je steeds dieper naar de onbewuste aansturing.

Dat laatste stukje is vaak het lastigst, want pijnlijk. Dat wil je liever niet zien. Het zit in de schaduw. Er zit schaamte op of schuld of verdriet.

Maar door daar naartoe te gaan.

Wow dat is zo bevrijdend.

Als je daar komt en blijft, het aangaat en doorvoelt, komt er zoveel kracht en energie vrij.  

 

Carl Jung, de bekende psychiater zou zeggen: Je wordt meer heel – een vollediger mens. Er vindt in dat moment heling plaats en transformatie – iets wat in het donker zat komt naar het licht – en daarmee ontstaat ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling.

Voel je altijd vrij om contact op te nemen! 

info@anneolree.nl
06 - 24807406