Image
OP IEDERE VRAAG IS EEN ANTWOORD
  • Heb je het idee dat je vastloopt in je leven?
  • Weet je niet wat je wilt?
  • Loopt je relatie niet lekker?
  • Zit je niet meer op je plek op je werk?
  • Wil je effectiever leidinggeven?

Waar je ook tegenaan loopt in je leven, blijkbaar vraagt er iets om aandacht.

Op iedere vraag is een antwoord. En dat antwoord vind je in jezelf. Dat is hoe ik mijn coaching zou omschrijven, begeleiding in het vinden van jouw eigen antwoorden en hoe daar naartoe te ontwikkelen.


LEVENSVRAGEN EN/OF LOOPBAANBEGELEIDING

Als allround ontwikkelingsgerichte coach begeleid ik mensen in de thema’s die spelen in hun leven. Dit kunnen uiteenlopende vragen zijn, maar grofweg zou je deze kunnen onderbrengen in levens- en loopbaanvragen en vaak raken deze aan elkaar.

Als het op het ene vlak niet lekker loopt, werkt dat door op andere vlakken. Door uit te zoeken wat er onder een thema ligt, verantwoordelijkheid te nemen om te ontwikkelen en in beweging te komen, kan er diepgaande transformatie gerealiseerd worden.

Voor meer informatie over mijn stijl en kijk op coaching verwijs ik naar de website van de Coaching Academy International.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wat mensen aangeven na een traject:

**** UNDER CONSTRUCTION ****

COACHING (TRAJECT)

Coachen gaat voor mij over ontwikkelen. Vanuit de basisgedachte dat ieder mens uniek is en potentieel heeft en alle antwoorden al in zich draagt. In coaching ga jij aan de slag met jouw ingebrachte thema(‘s). Ik zal je daarin begeleiden, vragen stellen, je uitdagen en ondersteunen, zodat jij in staat bent jouw eigen antwoorden te vinden en je ontwikkelproces te sturen. Ik richt het proces in, jij neemt zelf de leiding. Dat is meteen de belangrijkste factor in het hele proces, dat je verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Jij moet JA zeggen tegen groeien en ontwikkelen. Dan komt de rest vanzelf.

Een coaching traject bestaat uit een of meerdere sessies, meestal variërend tussen de 5 en 8 sessies. Geen traject is hetzelfde, dus neem gerust contact met me op voor meer informatie. 

Wil je direct een afspraak maken? neem dan contact op.info@anneolree.nl
06 - 24807406