Image
You can only become aware of the soul’s purpose when you are able to watch the conditioned self and its endless pursuits and let them goSamadhi part I

SOUL PURPOSE

Ieder mens is uniek en heeft een unieke soul purpose, een missie die je hier op aarde te vervullen hebt. Je zou het ook kunnen verwoorden als het doel van je leven. Dit is voor ieder mens uniek. Zo is de ene mens een geboren leider en de ander gemaakt om verandering in gang te zetten. Sommige mensen zijn gemaakt om te ondersteunen en er te zijn voor anderen, weer anderen om een ambacht uit te oefenen. Terwijl ieder mens een verschillende missie te vervullen heeft, zijn we in de basis gelijkwaardig.

Door uit te vinden wat jouw soul purpose is, kun je richting geven aan je leven, je leven meer betekenis geven en bewustere keuzes maken. Dat geeft rust, vertrouwen en voldoening. Op basis van jouw soul purpose ben jij de persoon die je bent en gedraag je je zoals je doet, zowel privé als zakelijk. Er loopt een bepaalde rode draad door je leven, die als het ware de kapstok vormt voor alle gebeurtenissen in je leven en de lessen die je te leren hebt.

Blablabala … Maar hoe kom je erachter wat je soul purpose is? Op dit moment ben ik bezig een soul purpose programma te ontwikkelen….

VOOR WIE

Voor iedereen die uit wil vinden wat zijn missie in dit leven is.

Aanmelden Soul Purpose Program