Image
Transformatie met plant medicines

Vanuit eigen ervaring en na jarenlang ceremonies met ayahuasca, mushrooms en truffels gedaan te hebben, ben ik overtuigd van de verdiepende en helende werking die deze magische planten hebben. Ze hebben de potentie om in een keer een kern te raken in jezelf en een ervaring te geven die zo'n diepe imprint maakt in je systeem, wat voor altijd doorwerkt in jouzelf en je leven.

Truffel ceremonie

In een truffel ceremonie maken we een reis met de magische truffels. Een eeuwenoude traditie om meer inzicht, helderheid, heling en groei te ervaren. We begeleiden je naar diepere lagen in jezelf, daar waar je antwoorden vindt op vragen die spelen, daar waar je verbindt met jouw unieke zijn.

Ceremonie dag

Een dag is volledig verzorgd. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de reis met de truffels, maar net zo belangrijk is voor ons het creeren van een veilige setting. Daarom starten we de dag met een sharing circle om intenties te zetten en sluiten we de dag af met het delen van ervaringen om te integreren. Daarnaast bereiden we je optimaal voor op de reis met wat lichaamswerk en emotional release tools vooraf, zodat je lekker kunt zakken en ontspannen in jezelf en je vol vertrouwen de ceremonie in gaat. 

Effect van een truffel ceremonie

Je kan ervaren wat het is om verbonden te zijn met het grotere geheel, met iets dat groter is dan jouw ego kan bevatten. Een ervaring van eenheid en liefde. Deze ervaring kan je zoveel vertrouwen en kracht geven. De mind kan tot rust komen. Het lichaam kan helen.

Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn, wat doorwerkt in je dagelijks leven. Truffels zijn in staat om licht te schijnen op diepliggende kwesties in het onbewuste.

Voor wie is een truffel ceremonie?
  • Je loopt ergens vast in je leven en bent op zoek naar (nieuwe) richting
  • je hebt gelezen over de veelbelovende resultaten bij angsten, depressies en burn-out
  • je bent nieuwsgierig en wilt dit graag in een veilige setting ervaren
  • iedereen die de calling voelt
Magisch truffel traject

Haal alles uit je groepsceremonie met een coaching sessie voorafgaand om zicht te krijgen op dieper liggende kwesties en je intentie voor de ceremonie en een sessie naderhand om de ervaring te integreren en stappen te maken in je leven. Eventueel uit te breiden met een intensiever coaching of therapie traject als er dieper liggende zaken aangepakt en uitgewerkt mogen worden. Vanuit ervaring kan ik zeggen dat een ceremonie aangevuld met coaching sessies voor diepere integratie zorgt en blijvende verandering.

Prijzen groepsceremonie en support
  • Groepsceremonie dag: 199 euro incl BTW 
  • Support level 1 / 2 coaching sessies: 499 euro*
  • Support level 2 / 4 coaching sessies: 749 euro*
  • Support level 3 / 6 coaching sessies: 849 euro*

* prijs incl BTW en groepsceremonie

Privé Truffel Ceremonie

Wil je liever in een kleine groep of privé een ceremonie doen? Dat kan bij jou of bij mij thuis, in een vertrouwde omgeving de reis naar binnen maken. We maken een pakket op maat, eventueel aangevuld met coaching/therapie en integratie sessie(s). Neem contact met me op voor de mogelijkheden.  

Agenda Truffel Ceremonies in Amsterdam

Zie onderstaand de geplande groepsceremonies in Amsterdam:

Alle informatie over truffel ceremonies vind je op de website: www.truffelceremonies.com

Videos

Wat brengt een truffel ceremonie en hoe weet je of je er klaar voor bent?

Mijn ervaringen met ceremonies die de basis vormen voor onze aanpak met truffel ceremonies, een therapeutische setting voor meer verdieping, heling en groei.