Image
TOEKOMSTGERICHT

In coaching kijken we naar de toekomst. Wat mag ontwikkeld worden vauit het hier en nu? 

OP IEDERE VRAAG IS EEN ANTWOORD

  • Heb je het idee dat je vastloopt in je leven?
  • Weet je niet wat je wilt?
  • Loopt je relatie niet lekker?
  • Zit je niet meer op je plek op je werk?
  • Wil je effectiever leidinggeven?
  • Wil je meer zelfvertrouwen krijgen?

Waar je ook tegenaan loopt in je leven, blijkbaar vraagt er iets om aandacht. Op iedere vraag is een antwoord. En dat antwoord vind je in jezelf. Dat is hoe ik mijn coaching zou omschrijven, begeleiding in het vinden van jouw eigen antwoorden en hoe daar naartoe te ontwikkelen.


TRANSFORMATIE

Als allround ontwikkelingsgerichte coach begeleid ik mensen op uiteenlopende vragen en thema's variërend van meer zelfvertrouwen ontwikkelen, nieuwe richting vinden in je leven tot burn-out, re-integratie begeleiding en stress management. Centraal staat altijd het toewerken naar de onbewuste aansturing van wat er speelt en daar licht op te schijnen.

Door uit te zoeken wat er onder een thema ligt, verantwoordelijkheid te nemen om te ontwikkelen en in beweging te komen, kan er diepgaande transformatie gerealiseerd worden.

Voor meer informatie over mijn stijl en kijk op coaching verwijs ik naar de website van de Coaching Academy International.

COACHING (TRAJECT)

Coachen gaat voor mij over ontwikkelen. Vanuit de basisgedachte dat ieder mens uniek is en potentieel heeft en alle antwoorden al in zich draagt. In coaching ga jij aan de slag met jouw ingebrachte thema(‘s). Ik zal je daarin begeleiden, vragen stellen, je uitdagen en ondersteunen, zodat jij in staat bent jouw eigen antwoorden te vinden en je ontwikkelproces te sturen. Ik richt het proces in, jij neemt zelf de leiding. Dat is meteen de belangrijkste factor in het hele proces, dat je verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Jij moet JA zeggen tegen groeien en ontwikkelen. Dan komt de rest vanzelf.

Een coaching traject bestaat uit een of meerdere sessies, meestal variërend tussen de 5 en 8 sessies. Geen traject is hetzelfde, dus neem gerust contact met me op voor meer informatie.

  • Tarief (privé)         125 euro  (excl BTW)
  • Tarief (zakelijk)    225 euro  (exc BTW)

* tarief per sessie van 1 tot 1,5 uur

Wil je direct een afspraak maken? neem dan contact op.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Mark – Elke sessie was van onbetaalbare waarde en heeft mij geholpen om de stappen te kunnen maken die ik de afgelopen 10 jaar heb geprobeerd zelf te maken. Daar ben ik heel dankbaar voor en dat neem ik voor altijd mee. 

Jessica – Anne is een sprankelende en pure persoonlijkheid die energie uitstraalt en waarbij je jezelf kan zijn. Tijdens de sessies luistert Anne aandachtig, ze vangt de juiste signalen op en weet alles goed samen te vatten. Ze geeft op een heldere wijze feedback en zorgt ervoor dat je meer naar je hart durft te luisteren. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mijn eigen kracht durf te geloven en zonder oordeel naar mijzelf of andere kan kijken. Ik heb onwijs veel energie gekregen van de sessies met Anne. Aan het einde van iedere sessies had ik handvatten waarmee ik weer aan de slag kon gaan. 

Meri –  Door Anne kreeg ik kracht, moed en inspiratie om mijn diepste angsten en beren op de weg te herkennen, accepteren en vervolgens te overwinnen… vanuit mezelf, vanuit mijn eigen intrinsieke motivatie. Anne is warm, aandachtig, kritisch, nieuwsgierig, empathisch en doelgericht. Ze gaat diep graven om de kern te vinden maar op zo'n warme manier dat het veilig en vertrouwd voelt. Anne dank je wel, je liet me zien dat wie ik ben en voel meteen invloed heeft op wat ik doe en hoe ik het doe...