Image
TOEKOMSTGERICHT

In coaching kijken we naar de toekomst. Wat mag ontwikkeld worden vanuit het hier en nu? 

OP IEDERE VRAAG IS EEN ANTWOORD

  • Heb je het idee dat je vastloopt in je leven?
  • Weet je niet wat je wilt?
  • Loopt je relatie niet lekker?
  • Zit je niet meer op je plek op je werk?
  • Wil je effectiever leidinggeven?
  • Wil je meer zelfvertrouwen krijgen?

Waar je ook tegenaan loopt in je leven, blijkbaar vraagt er iets om aandacht. Op iedere vraag is een antwoord. En dat antwoord vind je in jezelf. Dat is hoe ik mijn coaching zou omschrijven, begeleiding in het vinden van jouw eigen antwoorden en hoe daar naartoe te ontwikkelen.


TRANSFORMATIE

Als allround ontwikkelingsgerichte coach begeleid ik mensen op uiteenlopende vragen en thema's variërend van meer zelfvertrouwen ontwikkelen, nieuwe richting vinden in je leven tot burn-out, re-integratie begeleiding en stress management. Centraal staat altijd het toewerken naar de onbewuste aansturing van wat er speelt en daar licht op te schijnen.

Door uit te zoeken wat er onder een thema ligt, verantwoordelijkheid te nemen om te ontwikkelen en in beweging te komen, kan er diepgaande transformatie gerealiseerd worden.

Voor meer informatie over mijn stijl en kijk op coaching verwijs ik naar de website van de Coaching Academy International.

COACHING (TRAJECT)

Coachen gaat voor mij over ontwikkelen. Vanuit de basisgedachte dat ieder mens uniek is en potentieel heeft en alle antwoorden al in zich draagt. In coaching ga jij aan de slag met jouw ingebrachte thema(‘s). Ik zal je daarin begeleiden, vragen stellen, je uitdagen en ondersteunen, zodat jij in staat bent jouw eigen antwoorden te vinden en je ontwikkelproces te sturen. Ik richt het proces in, jij neemt zelf de leiding. Dat is meteen de belangrijkste factor in het hele proces, dat je verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Jij moet JA zeggen tegen groeien en ontwikkelen. Dan komt de rest vanzelf.

Een coaching traject bestaat uit een of meerdere sessies, meestal variërend tussen de 5 en 8 sessies. Geen traject is hetzelfde, dus neem gerust contact met me op voor meer informatie.

  • Tarief (privé)         125 euro  (excl BTW)
  • Tarief (zakelijk)    225 euro  (exc BTW)

* tarief per sessie van 1 tot 1,5 uur

Wil je direct een afspraak maken? neem dan contact op.


Become the most beautiful version of you